friends, lovers & chocolate

perfect spot

Posted in storytelling by Adriana on March 21, 2009

broken_heart_by_lucaszoltowski1

my dear audrey, daca as putea doar sa ma imbat din apa minerala ar fi o mare reusire, fara consumul prealabil de licori alcoolizate, as fi tot timpul happy pt ca nu as depasi dozele zilnice. dar ar fi fun… what about andra? u know…. did u ever think of that? i did… a lot… cred ca ar fi ca si cu tigarile… cel mai tare ai nevoie de ele in momente stupide pt comfort mintal, cel putin asa e la mine sau poate i’m just fcked up in that way, as lua.. pe bune… as lua si m-as incuia in casa.. sau as iesi in parc pe iarba sa ma intind si sa privesc cerul, sa imi zic ca totul e ok, sa ma uit la crengile copacilor, sa-mi zic ca viata e superba, sa ma uit la nori, sa-mi zic ca poate ma gandesc eu prea mult la lucruri care nu merita gandite. sper sa fiu eu paranoia dar de obicei nu sunt fara motiv.. fac ce simt si ce simt se vede in actiunile mele. i’m lost.. can’t find my place, the perfect spot for me… sunt in plus undeva si nu ma integrez .. incerc incerc dar nu merge. am nevoie de grecia my dear, sau macar de roadtrip’ul cu laura.. soon… am o stare continua de agitatie, neliniste …crezi ca andra stie ceva ce noi nu stim? cred ca as abuza … fara motiv chiar cateodata..

… eu cica ma supar dar imi trece repede, well it doesn’t .. tin minte tot … si nu trec peste

nu era mai bine inainte? nu-mi pasa atunci …

Tagged with: ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmic Audrey said, on March 22, 2009 at 3:03 pm

    Da, era mai bine. In 2006 si in 2007, cand oamenii erau mai prosti si zambeau mai mult. Nu aveam inceputuri de fire de par alb, inceputuri de riduri de expresie si nici aceasta agitatie permanenta de care vorbesti, si care pe mine deasemenea, ma incearca de trei zile fara sa stiu sa ii pun capat.
    Ma intreb adesea cum poti sa tai din radacina o stare, ca si cum ai smulge o planta, si sa dispara pur si simplu de acolo. Cum faci sa dispara florile raului, care inmuguresc in fiecare sezon, fara speranta de a se usca inainte de a ne impinge spre gesturi extreme?
    Habar nu am daca Andra e fericita. Dar nu as baga mana in foc. Toate lucrurile astea sunt marci ale insuficientei si ale nefericirii. Sunt hrana pentru nevoia de a avea, care nu poate fi calmata. Substitute. Stii si tu, substitutele nu pot ajunge niciodata obiectul dorit, nici macar idealizate. Paharele de vin, tutunul, the reaching for the blades, sunt solutii temporare care nu vindeca. Now I’m asking myself, cat mai e pana departe? Pana la “good times are about to come”? Nu mai stiu care e linia exacta intre pesimism si optimism, dar in accesele mele de mari sperante, nu ma pot opri sa nu cred. Asta e..bagajele noastre emotionale sunt frumoase, ar fi spus un cineva cu o minte capabila sa o imbolnaveasca si pe-a altora. Eu am sa zic, vor fi si mai frumoase cand le vom fi curatat de rau, iar pielea, plamanii grei si gustul de etil de dimineata vor fi simple amnitiri. There is no waste.

  2. […] Bird, asculta-ma. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: