friends, lovers & chocolate

the world i can’t imagine existed

Posted in des photos, storytelling by Adriana on January 28, 2010

Stil, fashion, bun simt si maniere … lucruri care foarte rar le mai poti gasi la o singura persoana in ziua de azi, eu personal nu cunosc pe nimeni care sa intruneasca toata aceste criterii,nici chiar pe mine. Spun asta cu tristete pentru ca as fi asa, as putea avea mult bun simt, dar de multe ori aleg sa nu, poate doar cu anumite persoane care merita, altfel societatea te calca-n picioare. Vrei sa ajungi undeva? Sa fi cineva? De mic esti invatat sa te zbati, sa lupti pentru ceea ce-ti doresti si este ok, doar ca odata cu trecerea timpului am luat asta mult prea in serios.

Nu-mi pot imagina cum a existat o perioada in care se vorbea frumos si respectuos si se deschidea usa masinii pentru domnisoara imbracata stilat si cu parul vesnic aranjat. Ce s-a intamplat? De ce s-a ajuns sa vad asta doar in filmele de colectie pe care le vizionez cu o imensa placere?

Tagged with: , , , ,

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. george enache said, on February 1, 2010 at 2:27 pm

    Adi parca ar vorbi o fata batrana trecuta de 65 de ani care tanjeste dupa vremurile cand 3 barbati ii deschideau portiera la trasura, din pacate traiesti in alte timpuri dragutza acum 3 femei deschid portiera la masina ca sa coboare un barbat ,din ce in ce mai putini in societatea noastra,foarte multi alegand o alta forma de exprimare a personalitati sale ….., de aici si lipsa de manniere si buna crestere a barbatilor din ziua de azi (lipsa de competitie), asa ca inscriete repede la rand pentru a prinde un loc mai in fata la o portiera mai libera succes


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: