friends, lovers & chocolate

it means nothing now … big relief

Posted in songs, storytelling by Adriana on February 14, 2010

14 februarie a insemnat odata Valentine’s Day, dupa aceea aniversarea unei zile de nastere importante pt mine, it still is, La multi ani scumpule! pentru ca stiu ca inca imi citesti blogul πŸ™‚ (mel nu e cu dedicatie pt tine, dar cred ca iti va placea oricum πŸ˜› )

After that … well, a insemnat trecerea anilor, o aniversare frumoasa pentru o perioada, iar dupa doar teroarea mea ca pierd timpul langa cineva nepotrivit si nefericita.

Acum nu mai e nimic, o zi ca oricare alta, dar pe care prefer sa o petrec linistita in casa probabil pt ca nu vreau sa ma lovesc de toti cei care considera ca o singura zi pe an e ziua indragostitilor, poate fi mereu daca sti sa o faci asa …

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sorin said, on February 14, 2010 at 5:17 pm

  Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu urmatoarea precizare (nici macar pe cei gay), dar valentine day is gay! :d

  Si nu zic eu asta (pt mine fiind o zi normala ca toate celelalte) ci cei din jurul meu nascuti pe meleagurile unde a inceput povestea asta de marketing frumoasa si consumata de europeni ca “suckeri”.

  astea fiind spuse, ma intorc la exercitiul meu pe ziua de azi…..poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PS:http://www.youtube.com/watch?v=LRPTlvhBuwI

  • Adriana said, on February 14, 2010 at 6:42 pm

   eh nu stiu daca e gay sau nu … mie mi se pare penibila doar =)) am copiat ceva ce nu ne apartine de nici o culoare. hai nici dragobetele nu e cine stie ce, dar macar e al nostru si are in spate o traditie de multi ani, nu?

   cu ce-ti ocupi timpul? poze la ce? πŸ™‚ inimioare, frisca si capsuni?? asa ca sa fie in spiritul valentines-ului =))

   • Sorin said, on February 14, 2010 at 6:57 pm

    Am hotarat sa fac un experiment: sti cum multi zic ca atunci cand beau nu au habar ce fac? Asta am facut si eu….tema: drunk perspective aka a.n.d.y (i need drink indeed)! (cu “Y” ca e mai americanizat).

    Se ya una bucata aparat foto cu acumulatoryy full, una bucata bayat, +400 ydey creatyve vyntage, cateva ore yn photoshop, cateva ore cu James May(http://www.imdb.com/title/tt1489904/), una stycla votka e voila: ma plus grande crΓ©ation est vivante : Andy!!

 2. Adriana said, on February 14, 2010 at 8:15 pm

  am vazut rezultatul πŸ™‚ i like Andy πŸ˜‰

  p.s.: super tare ca si tu esti fan Top Gear & Co πŸ˜›

  • Sorin said, on February 14, 2010 at 8:44 pm

   saru-mana! Andy e fericit ca a iesit din mintea mea..finally..

   daca tu zici ca pot sa fiu numit “fan” daca am 10 reziste top gear UK, toata seria din RO (toate 52), 16GB din seria TG (14 la numar), diverse documentari cu baietii, un abonament pt BBC Two (sa vad emisiunea live) si doua bookmarkuri pt cele 2 site-uri. πŸ˜€ da, sunt “fan” si sunt mandru de asta πŸ˜› dar nu ma ajuta sa fiu mai bun pe sosea ci doar sa eu…ala zapacitu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: