friends, lovers & chocolate

noi2

Posted in storytelling by Adriana on February 22, 2010

nu ma mandresc cu faptul ca mama sta pe noi2, nu ma mandresc nici cu faptul ca si-a facut cont si id de mess cu alt nume, asa cum nu ma mandresc ca si tata face cam acelasi lucru, doar ca el duce totul in alta directie. nu o sa ii judec, pentru ca au o varsta si nu imi permit, de fapt asta faceam dar acum incerc sa ma abtin, e viata lor si incerc sa nu ma bag… daca asta ii face pe ei fericiti… who am i to judge?

oricum nu despre asta era vorba, ideea e ca am fost la cumparaturi cu mama sambata trecuta intr-un shopping center. ne-am plimbat cu carutul o gramada, de fapt ea s-a plimbat eu doar am urmat-o bombanind peste tot =)) la un moment dat la unul dintre raioane imi face mama semn disperata, ‘”uita-te la tipul ala!!” imi zice ea. ma uit, un om pe la 45-50 ani, cu o sotie simpatica si 2 copii de maxim 12 ani. care e faza? ma intreb eu contrariata. “tipul ala are cont pe noi2, am vorbit cu el pe chat, a zis ca e divortat”. eu nimic, sceptica din cap pana-n picioare, nu se poate asa ceva… asta pana cand trec frumos cu mama pe langa ei… el o vede pe mama si se schimba total la fata!!! OMG, e pe bune treaba!

ce poti sa faci in astfel de situatii? well nimic, pentru ca nu e singurul care face asta… este chiar unul care inca pot sa zic ca joaca rolul de tata, dar pentru multe dintre femeile pe care le cunoaste eu nici nu exist, iar femeia care i-a fost alaturi aproape 20 ani era o dezmatata care nu a tinut niciodata la familie… mda… si nu e singurul. cateodata mi-as dori asa mult sa dispara toate retelele astea sociale online si sa revenim cu toti la normalitate. is that too much to ask?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: