friends, lovers & chocolate

ce nu stiati despre fumat… :))

Posted in storytelling by Adriana on March 16, 2010

Stand pe holul blocului de la munca, acum ceva timp, ne-a uimit prezenta vecinei care era foarte suparata ca ii intra fumul in casa prin gaura cheii. Yeah right! Ca urmare intr-una din zile imi aduce o carticica, “Despre patima fumatului” din colectia Dreptarul Ortodoxiei =))… Da stiu!!!! Oricum anumite pasaje din aceasta carte, pe care am rasfoit-o din curiozitate, m-au dat gata:  

“… Acest fapt este evident mai ales in randul tinerilor si tinerelor corupti de pacatul fumatului, care apare intr-o mentalitate de libertinaj si care predispune apoi la desfranare sau este frecvent asociat cu aceasta, in special la tineri si nu numai la ei, tigara dezvolta si dezvaluie lipsa de pudoare si excitarea simturilor senzuale.”

“Si femeile fumeaza? Da, unele dintre femei fumeaza. Pacatul fumatului este la fel de mare pentru un barbat ca si pentru o femeie, insa, daca la barbat “poate ii mai sta cum ii mai sta”, apoi femeia fumatoare arata ca fiind lipsita de pudoare, delicatetea si finetea specifica ei, adica SE DEFEMINIZEAZA. Urat ii mai sta unei femei care injura ca un birjar, este beata, se bate cu o alta femeie si CARE FUMEAZA.”

“Omul si-a ales tutunul si dintre toate vietuitoarele el este singurul care inghite si scoate fum pe nas si pe gura. Sfintii Parinti spun ca daca Dumnezeu ar fi vrut ca omul sa fumeze, i-ar fi facut de la Creatie cate un horn in varful capului, ca sa aiba pe unde sa scoata fumul ca si locomotivele.”

Eh da…. uite dovada ca biserica nu este mana-n mana chiar cu toata lumea =))) huraaaaay for us! :)) putem sa fumam linistiti acum, pui de draci ce suntem cu totii =)))

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. CHIRI said, on March 16, 2010 at 11:03 pm

    lol, vecina ta cred ca este de fapt fustrata ca-n tineretea dansei nu a fost atat de cula ca noi, generatia mc, frate :))

    • Adriana said, on March 16, 2010 at 11:06 pm

      pai mi-au zis colegele de la work ca si ea le mai trage din cand in cand, deci… nu stiu =)))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: