friends, lovers & chocolate

girly problems… oficial nu mai am pic de loc in sifonier :))

Posted in des photos, storytelling by Adriana on March 22, 2010

mergand agale de la munca spre casa acum cateva ore imi faceam in minte planurile pentru seara asta… da! azi o sa-mi fac curat in sifonier. nu de alta dar am ajuns sa ma imbrac cu ce e la suprafata doar pentru ca e mult mai usor decat sa ma avant in labirintul hainelor mototolite =)) si uite asa am aruncat tot pe jos ca doar acolo mai era loc, canapeaua a fost prima chinuita dar nu a sustinut mult… categorii peste categorii, fuste, tricouri, maieuri, pantaloni… cum de au intrat toate in sifonier?? stau si imi scarpin neputincioasa parul bine prins in coada. oricum am regasit piese de imbracaminte de mult pierdute =)) si foarte dragi de altfel, mi-am mai reamintit de altele… in mintea mea imi zic “trebuie sa le pun bine sa le iau la purtare”, dar stiu foarte bine ca vor disparea iar in multimea lucrurilor inghesuite in acel loc care a ajuns de mult neincapator, dar acum mai mult ca niciodata.

si uite asa stau cu laptopul in brate… pe canapea, pe haine mai bine zis =)) as fi preferat pe jos dar nici acolo nu e loc, si stau si ma uit socata la toate si imi dau seama ca nu cred ca mai sunt in stare sa le pun inapoi =)) vreau niste saci sa le arunc si sa renunt definitiv la propozitia “azi fac curat in haine”

singura mea salvare ar consta in 2 stendere cu multe umerase, care daca stau sa ma gandesc bine… s-ar putea sa nu fie nici acelea suficiente… dar in ce consta sifonierul… totally useless =))

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. giuly said, on March 22, 2010 at 9:19 pm

  exact asta faceam si eu acum…diferenta e ca eu am terminat deja si ma doare tare spatele:)) si ink o diferenta majora e ca i am facut si lu’ andy…e greu sa fii sora mai mica:((( pupis

  • Adriana said, on March 22, 2010 at 9:22 pm

   oooooh.. eu m-am blocat! de tot! =)) imi vine sa le indes pe toate inapoi fara sa ma mai uit macar un pic la ele =)) dar e ok… mai trag de timp putin… mai iau o gura de suc, mai stau putin pe mess… prind curaj si ma bag inapoi in lupta =))

   ps: asta mi-ar trebui si mie!! 😀 o surioara mai mica =)):*:*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: