friends, lovers & chocolate

pentru ca la metrou au loc unele dintre cele mai tampite faze ;)

Posted in storytelling by Adriana on May 5, 2010

Drumul spre munca este de obicei unul foarte scurt, de mentionat este ca stau la o statie de metrou si cateva minute de mers pe jos ;), dar sunt si unele zile cand o iau usor usor cu metroul dinspre crangasi. Pana la victoriei-obor plin, si uite asa la obor se intampla de fiecare data sa se goleasca brusc. Raman eu singurica pe linia mea de scaune, ascult muzica si totul e ok, prefer sa fie gol. Dar de data aceasta se urca un tanar si se aseaza fix in fata mea. Ma fixeaza cu privirea, ma analizeaza de sus pana jos, iar eu cu privirea mea acra incerc sa-l fac sa se opreasca =)) fara succes de altfel. Scoate telefonul din buzunar, nu-l deblocheaza… doar il tine in mana si se uita la mine =)) da, e un iPhone si?? nu inteleg… am si eu unul si nu e mare chestie =)) eu una sunt de parere ca mai bine ar fi renuntat la telefon si si-ar fi cumparat ceva de incaltat, da, am o reticenta fata de adidasii care stau sa izbucneasca-n sport (precum zicea si teo de la deko =)) ). oricum, vazand el ca nu si nu, scoate o carte de vizita si o pune pe scaunul de langa in ideea ca eu o voi lua, un semn din ochi, un zambet si baiatul asta chiar ma enerveaza… sincera sa fiu il prefer pe tanarul voltron care macar a fost o experienta amuzanta, aceasta deja imi pare penibila rau =)) cobor din metrou, se intoarce dupa mine si se holbeaza in continuare… ma uit si eu cu un aer arogant zic “pfff” si plec =)) da, eh stiu, cateodata fetele sunt rele, dar unii chiar si-o cauta =))

ce sa zic… viata e palpitanta, o intreaga telenovela neregizata si plina de surprize, nu mereu placute dar cu siguranta amuzante =))

Tagged with: , , , ,

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. biancabibiri said, on May 5, 2010 at 3:10 pm

  foarte interesant, prosti mai sunt unii, Doamneee!:=))) si am avut si eu ocazia sa-l intalnesc pe voltron asta:))))traim intr-o lume de ciudati, clar!

  • Adriana said, on May 5, 2010 at 3:12 pm

   nu cred ca exista fata draguta care sa nu-l fi intalnit pe voltron =)))) e oooook =)))

 2. filipineza said, on May 6, 2010 at 12:47 am

  Voltron … mda 😐
  :)) Din categoria “sunt un psihopat”.

 3. Ela said, on May 6, 2010 at 3:14 pm

  cine-i frate voltron? :))

 4. Daniel said, on May 6, 2010 at 4:00 pm

  Genial… atat.
  nu imi vine sa cred ca mai sunt din astia…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: