friends, lovers & chocolate

take a second look

Posted in des photos, photodiary, storytelling by Adriana on June 1, 2010

Aparentele uneori sunt inselatoare, iar noi catalogam persoanele prin prisma descrierii altora… „Dar el de ce nu vorbeste? De ce nu zambeste deloc?”… intrebari tampite ale caror raspunsuri de indata primite ne creaza o imagine, de multe ori eronata, a unor persoane cu adevarat extraordinare. Asa este si el… un personaj cu un vibe asa placut si foarte sociabil… un personaj iesit cu totul din comun.

Apreciez oamenii care inca sunt indragostiti de clasic si de muzica melodioasa a anilor de mult trecuti, care colectioneaza si se bucura de calitatea ireprosabila a placilor de pickup.

Discutiile curg de la sine, iar dupa cateva minute ma gasesc fascinata de vibe-ul camerei, de muzica veche si de fosnetul cauzat de acul care atinge usor placa… sunt calma si am un mare zambet pe buze. Ma declar fana, fana a unui stil de viata linistit si calm, a diminetilor cu fluturi lipiti de geam, a luminii care intra pe geamul camerei de pe Smardan, a obiceiului lui de a se trezii dimineata si a se rasfata cu sunete alese, cafea proaspata si lenevit… Parca totul arata altfel deja… uit de ce sunt suparata, ma calmez si ma intreb: „eu de ce dracu ma stresez atat mereu?” =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: