friends, lovers & chocolate

she has the confidence she always needed

Posted in songs, storytelling, today's song by Adriana on September 18, 2010

Bijuterii, flori raspandite prin camera, cadouri frumos impachetate, iar ochii ei lucesc de fericire… nu este materialista, dar adora sa fie rasfatata, este independenta, dar ii place sa stie ca e cineva acolo pentru ea. Cine la localuri retrase si fara fitze, ceainarii si cafenele, ea este o femeie simpla, dar deosebita. A reusit sa elimine raul din viata ei si acum este linistita, nu mai aude reprosuri, nu se mai compara cu altele si este cu adevarat constienta de calitatile ei, s-a inconjurat doar de lucruri si oameni pozitivi, ceva ce-si dorea de mult iar intr-un final i-a reusit.

Are o masina crem decapotabila si adora cum se asorteaza cu personalitatea ei, o poarta cu tocuri, rochite elegante sau cu unele colorate si cu nenumarate volane. Ochelarii ei de soare sunt vesnic mari, ii adora si are o colectie imensa, ca sa nu mai vorbim si de esarfe ale carui numar nu-l mai stie. Este shopaholica, dar una cu stil, sufera de branduri, dar cu limite… cu timpul a invatat sa fie cu picioarele pe pamant si sa gestioneze mai bine banii.

Adora sa iasa singura sa se plimbe si sa alerge, iar cateodata se pierde cu orele… ar vrea sa-si inchida telefonul, sa taie legatura cu lumea, sa se cufunde in Gradina Botanica, sa o ia pe stradute adapostite de copaci si sa stea pierduta… mintea goala, sufletul pustiu, a invatat sa se relaxeze si sa arunce tot ce e rau, toate gandurile negative. Acum mediteaza, citeste mult si asculta mai multa muzica decat oricare alta persoana pe care o cunosc. E addicted de lucrurile de calitate si niciodata nu-si coboara standardele. Se respecta si ceilalti o respecta pe ea, mai ales pentru faptul ca nu a incetat niciodata sa spuna ceea ce gandeste cu adevarat fie acest lucru deranjant sau nu… doar incredibil de direct si sincer…

She’s just a pure pleasure seeker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: