friends, lovers & chocolate

Normalitatea cu un anume twist

Posted in songs, storytelling by Adriana on September 23, 2010

Majoritatea dintre noi criticam femeile care aleg sa se invaluie in materiale fine si transparente, un decolteu adanc,  fuste si pantaloni scurti, per total femeile care stiu sa-si puna in valoare atuurile fizice si se mandresc cu asta. Da, intr-un fel suntem geloase…

Cum poate o femeie simpla, cu un job ok, sa se rasfete astfel incat dresul acela cu model sa fie la vedere, dar nu catalogat in mod gresit? Ca sa nu mai zic si de decolteul acela in V care contureaza asa frumos liniile feminitatii si parul ciufulit stilat prins intr-o coada nearanjata.

Femeia de azi concureaza cu reclamele tv, cu videoclipurile marilor artisti si, normal, cu toate divele din Romania care au un singur scop in viata, acela de a arata cat mai mult timp bine pentru a avea o viata lipsita de griji.

Nu avem nici o scuza ca nu avem mai multa grija de noi, dar intradevar drumul nostru e unul mai aglomerat care se imparte intre job, familie, iubit si nelipsitul somn. Vrem sa facem prea multe, sa ajungem mult mai sus si astfel am ajuns sa ne ignoram si sa lasam deoparte ceva ce e foarte important pentru noi… feminitatea. Trebuie sa gasim usor usor timpul necesar si resursele sa ne punem pe picioare, sa avem in continuare zambetul jucaus, pentru ca pana la urma noi suntem reprezentantele sexului frumos si ar fi bine sa ne ridicam la nivelul asteptarilor.

***

Eu una nu voi mai accepta asta, vreau dantela, vreau dresuri, pantofi inalti, ruj rosu si parul meu natural. Vreau sa port un palton lung, iar pe dedesubtul lui lenjerie intima, vreau sa vin la tine si sa te surprind…

Advertisements
Tagged with: , , , , ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Arina said, on September 28, 2010 at 12:31 pm

    I’ll join your club!

    • Adriana said, on September 28, 2010 at 12:32 pm

      oh grozav :)) cu cat mai multe cu atat mai bine :D;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: