friends, lovers & chocolate

oare acum sunt feminina?

Posted in storytelling by Adriana on December 4, 2010

nu m-am dat niciodata in vant dupa rochite, fuste, pantofiori si, well, culori in general… eram baietoasa si ce-mi doream cel mai mult de la viata era sa nu ma schimbe si sa ma lase asa, in ambianta in care ma simteam cel mai bine… atunci.

acum ma dau cu oja rosie “curvistina”, cum imi place sa o numesc, in geanta am minim 2 rujuri si un gloss, creionul negru si tusul si ma dau in vant dupa blana falsa… nu stiu cum s-au schimbat lucrurile, cum deodata am incheput sa-mi doresc lucruri galbene si rosii (culori pe care nu le-am agreat ani la rand) si cum de-mi vine sa-mi cumpar non-stop rochite si tocuri. imi place aceasta perioada, dar o simt la fel ca si pe cealalta… un punct de la care voi mai creste, ma voi mai schimba si nu stiu, sper sa fie spre bine orice ar fi.

acum cateva luni prietenul meu ma compara cu prietenele mele care erau mai senzuale si imbracate mai girlie sa zicem, l-am urat pentru faza aia, pentru tupeul cu care m-a comparat si felul in care mi-a zis-o, asta dupa ce s-a confesat cum ca toate fetele din jurul lui sunt dragalase, iar eu, singura, incredibil de rea. Rochite imi doream de foarte mult timp, la fel si feminitatea pe care in mica parte o am acum si sper sa nu capat prea multa pt ca nu as mai fi eu, dar cu greu te poti schimba cand nu dispui de anumite sume, iar cel mai crunt e sa fi comparata cu ceva ce ti-ai dori sa ai… eh, acum timpul a trecut, nu ma mai intereseaza, am ajuns sa fiu eu multumita de mine si sa nu-mi mai pese de alte pareri, nu mai accept sugestii sau comparatii, iar faza cu rautatea… hehe, inca o mai am si nu voi renunta la ea.

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. mono said, on December 4, 2010 at 7:32 pm

    acum consider ca esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vre-o data.. Nu am vrut nici o data sa te schimb complet pentru ca mie-mi placi tu, erau mici exceptii care au disparut. Acum totul este visul meu!

  2. androgynbeauty said, on January 4, 2011 at 6:11 pm

    Foarte drăguţă oja, şi cum ai pielea deschisă la culoare, merge de minune! Şi da, te face feminină 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: