friends, lovers & chocolate

i’m cleaning up my life

Posted in photodiary, storytelling by Adriana on April 2, 2011

de ceva timp lucrurile ce ma inconjoara nu ma mai reprezinta, e trist cand imi aduc aminte ca odata eram foarte incantata de fiecare achizitie in parte si imi spuneam intruna ca nimic nu ma va schimba. uite ca nu e chiar asa simplu, jobul, iubitul, prietenii si chiar niste imagini puse aleator pe site-uri te pot influenta mai mult decat orice. astazi stau in varful patului si ma uit la hainele pe care odata le adoram dar acum le arunc, la revistele pe care le colectionam si acum nu-mi mai plac si la accesoriile pe care le tineam cu drag iar acum le-am gasit aruncate in cutii prafuite si da, cu siguranta, vor disparea si ele.

viata mea se invarte in momentul acesta, i’m a “Now Girl”, nu ma gandesc ca poate voi avea regrete, ca poate tricoul acela zapacit imi va fi vreodata de folos, vreau doar sa fie ordine, atat in camera si in viata. arunc tot ce nu mai e bun si pe placul meu si pastrez doar ce inca ma mai reprezinta.

nu sunt insensibila, chiar daca mi-am aruncat colectia de reviste inca am pastrat elle-ul din italia ce-mi aminteste de o calatorie, de o prietenie destramata, si un vogue londonez ce-mi dovedeste ca amici noi intotdeauna vor aparea atunci cand te astepti mai putin…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: